Jubileumconcert

17 november 2019 /14:00 - 17:00

€20,00

De stichting Vrienden van Museum Veluwezoom organiseert op 17 november 2019 een jubileumconcert in de Concertzaal te Oosterbeek in samenwerking met het Arnhems Sinfonietta.

Dit concert bieden wij aan in het kader van het 25-jarig bestaan van Museum Veluwezoom.

Sinfonietta zal muziek ten gehore brengen van Grieg, Hayden en een uitvoering van de Pastorale. Ook is er een korte lezing in het programma opgenomen, die zal worden verzorgd door kunsthistoricus mevrouw dr. Saskia de Bodt, waarin zij een schakel probeert te leggen tussen de landschapsschilders van de Veluwezoom en de muziek.

Het wordt een bijzondere middag met na afloop een gezellig samenzijn, met de gelegenheid het glas te heffen op het 25-jarig bestaan van Museum Veluwezoom.
Wilt u deze happening bijwonen, reserveer dan tijdig, want we gaan er veel publiciteit aangeven en verwachten een hoge opkomst.
De toegangsprijs voor dit concert zal
€20,- bedragen met koffie/thee en een drankje inbegrepen. U kunt zich hiervoor opgeven via ons secretariaat mevrouw Elsa Alberti. E-mail: vrienden@museumveluwezoom.nl

Datum:
17 november 2019