Menu

template briefpapier ? + documenten vrijgeven

MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/html; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Dag Henny,
Ik heb op de NAS het template van het briefpapier niet kunnen vinden. Kan jij het me toesturen of weet je de naam van de drukker ? 
Verder probeerde ik het adresboekje van de organisatie MVZ, bestuur etc.,  is een excel bestand, aan te passen maar kon de nieuwe versie niet opslaan. Ik loop vast op “vertrouwenscentrum heeft bestand geblokkeerd”….

Ik wilde je dit document als bijlage hierbij insluiten, maar krijg vanaf mijn computer geen toegang tot de NAS terwijl ik wel in de secretaris-email werk. Dit hangt waarschijnlijk samen met die blokkade …
Kan jij dit oplossen of moet ik wat anders doen?
Ik schuif dit door tot terugkomst vakantie (10 april), tot die tijd staat in mijn afwezigheidsmelding dat emails opnieuw gestuurd kunnen worden naar [email protected] ,
Dick was akkoord maar moet het allemaal nog wel activeren. 
groetjes en tot ziens in half april
Ank